The Meantime

This is a repeating event

The Meantime

sat09jul17:00sat22:00The MeantimeThe all gender Kink event17:00 - 22:00(GMT+02:00) Eagle Amsterdam, Warmoesstraat 90

Event Details

The Meantime is een speelfeest voor iedereen met een kinky-mind. Het is een feest waar de ruimte en sfeer is om in een veilige setting vrij te kunnen experimenteren met het hele spectrum van BDSM waar iedereen welkom is. Het feest biedt een open, vrije sfeer, waar je in een veilige setting vrij te kunnen experimenteren met het hele spectrum van BDSM. Het feest is zowel een plek voor de ervaren BDSM-er, als ook dé plek voor de beginner om het BDSM-spel te ontdekken. De mix van ervaren en minder ervaren mensen geeft de kans om nieuwe ervaringen op te doen en te experimenten. Het is in elk geval een feest waar je samen met anderen kunt genieten van je fetish/kink. Dit feest organiseren we samen met Kink-Info. Kink-Info geeft workshops en coaching in kink-gerelateerde activiteiten.

De Locatie

Het feest vindt plaats in De Eagle Amsterdam. Normaliter is De Eagle een men-only club, maar voor dit feest worden de deuren geopend voor iedereen. De atmosfeer van de locatie nodigt erg uit om te spelen en/of the chillen . Samen met de Eagle maken we gebruik van verschillende attributen om het BDSM-spel te bevorderen. De Eagle biedt een ideale mix om te chillen en te spel.

Eerste keer?

Het feest is uiteraard niet alleen bedoeld voor ervaren spelers. Ook als first-timer kan je in een veilige omgeving de sfeer proeven van een BDSM-feest. Kom je voor de eerste keer? Laat dit bij de ingang vooral weten. Dan kunnen we, indien je daar interesse in hebt, je rondleiden en introduceren aan de andere mensen. Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, stuur gerust een mail naar info@ready-2-play.nl.

Huisregels

  • Toegang tot het feest is vanaf 18 jaar.
  • Drugs is niet toegestaan
  • Garderobe (gratis) is verplicht
  • Veilige seks. De focus van het feest ligt op BDSM; niet op seks. Dit houdt echter niet in dat er niet gesekst wordt. Condooms en glijmiddel zijn vrij beschikbaar.
  • Er mag geen foto– en/of filmmateriaal gemaakt worden.
  • Kleed je Ready-2-play, maar op een manier die jij fijn vindt. We hanteren geen strikte dresscode.
  • Je dient minimaal twee consumpties aan de bar te bestellen.
  • Stoor de anderen niet in hun spel.
  • Personeel heeft altijd gelijk.

Mis je iets?

Samen met de Eagle Amsterdam hebben we wat extra mogelijkheden gecreëerd om leuk en sfeervol te kunnen spelen. Mis je nog iets, laat het ons in elk geval weten, dan kunnen we kijken of we dat de volgende party kunnen realiseren.

Vrijwilligers

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen op het feest. Denk hierbij aan meehelpen bij de garderobe, Dungeon Masters, workshoptrainer. Heb je leuke ideeën die je kunt demonstreren op het feest, dan kunnen wij daar gemakkelijk ruimte voor creëren. Spreekt dit je aan, stuur een mail naar info@ready-2-play.nl.

Tickets aan de deur: €20,–, mits we niet zijn uitverkocht.

more

Time

09/07/2022 17:00 - 22:00(GMT+02:00)

Location

Eagle Amsterdam

Warmoesstraat 90

Other Events

Comments are closed.